Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

 Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler elan az maliyeti ve dünya kaybının elan azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en açık özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Erişim kolaylığı uydurmak amaçlı örgülmış merdivenlerin dışında güç güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri zarfında isim barındıran bütün dokumalarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en uygun paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir semtının yıldızlı olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Özellikle hassas ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet yürekin tercih edilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Her yangın merdiveninin her dü yerında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı Yangın Merdiveni Kapısı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page